Rusaniv Residence презентує лобі від Makhno Studio

Rusaniv Residence з порогу вітатиме власників квартир та гостей унікальним дизайном. Проєкт лобі розроблено відомою архітектурною майстернею Makhno Studio.

Лобі сучасного бізнес-класу створено з особливою увагою. Всередині все відповідає ідеології проєкту — «місце балансу»: кожна деталь дуже важлива, але водночас тут немає нічого зайвого.

«Розробляючи дизайн лобі для Rusaniv Residence, ми прагнули створити практичний, лаконічний та функціональний простір, який би відображав філософію комплексу. Щоб підкреслити високий рівень комфорту, ми обрали камінь, метал та мармур головними матеріалами оздоблення. Інтер’єр наповнений атмосферою лаунжу і релаксу, а наше авторське керамічне освітлення та 3D-панелі додають затишку та відчуття дому. Дому, який стане комусь рідним», — говорить Сергій Махно, засновник студії.

«Закохатися в цей інтер'єр можна як у витвір мистецтва! У просторомі лобі зі зручною навігацією все продумано так, що з досконалого природнього середовища мешканці потрапляють у бездоганний інтер’єр.

Завдяки талановитій команді Makhno Studio головне приміщення загального користування Rusaniv Residence є не просто комфортним та гостинним, воно має власний магнетизм», — розповіли у компанії Citex Development.